Dette er en oversigt fra A til Å med de typiske spørgsmål om PLan Lyx. Finder du ikke dine svar her, er du velkommen til at kontakte os på ksl@plan.lyx.dk.

AFBUD

Hvis du ikke kan komme med på kurset alligevel, skal du melde afbud til kursus@korpskontoret.dk så hurtigt som muligt, så en anden kan få din plads. Hvis du vil melde afbud efter 9. oktober skal du ringe direkte til kursuslederne.

ALLERGIER OG SYGDOMME

Det er vigtigt for os at vide i god tid, hvis du har nogle allergier, kostforbehold eller sygdomme. Har du glemt at fortælle os om det i din tilmelding, så send os en mail.
Har du medicin med, kan vi opbevare den for dig. Du må også gerne selv opbevare den, men vi skal vide det ved ankomst. 

Har du medicin med, vil vi gerne opbevare den for dig og hjælpe dig med at huske at tage den. Du må også gerne selv opbevare den, men vi skal vide det ved ankomst.

BILLEDER

Vi tager rigtig mange billeder under kurset. Du må gerne selv medbringe et kamera. Billederne vil løbende blive lagt op på vores hjemmeside.

Hvis du ‘liker’ vores facebook side, vil der i løbet af ugen, løbende også komme links til billeder der. Du kan også opfordre dine forældre til at “like” siden, hvis de gerne vil følge med.https://www.facebook.com/teamlyx/

HEJK

Alle patruljer skal på hejk i løbet af kurset, så vi anbefaler at pakke grej der nemt kan transporteres samt en vandrerygsæk. 

KURSUSFOTO

Der vil under kurset blive taget et billede af alle kursister samlet. Det vil være at finde på hjemmesiden efter kurset.

MEDICIN

Vi vil meget gerne vide, hvis du tager medicin og vil også gerne hjælpe med at huske dig på at tage medicinen. Er der behov for det, opbevarer vi gerne medicinen.

MERCHANDISE

shop.lyx.dk kan du bestille lækre t-shirts, mugs, halsedisser (buffs) og (som noget nyt), mega, svedige Lyx-solbriller – t-shirten er unik for i år og skal derfor bestilles senest torsdag d. 3. oktober. De andre ting kan købes helt frem til kursus-start og på Onkel Dannys Plads ved ankomst.

MOBILTELEFON

Vi gør opmærksom på at du ikke kan forvente at bruge din telefon under kurset, og at alle telefoner kan blive indsamlet. Der er desuden begrænset adgang til opladning. Hvis du gerne bare vil have din mobil opbevaret under kurset – så den ikke ligger ude i det kolde telt, så gør vi gerne det.  

OVERNATNING

Al overnatning kommer til at foregå udenfor i telt, så derfor er liggeunderlag og en varm sovepose vigtigt. 

PAKKELISTE

Vi forventer at du selv pakker din rygsæk, så der ikke opstår tvivl om, hvad du egentlig har pakket, og hvor det er. Det kan være meget koldt i efterårsferien, så tag gerne ekstra varmt tøj med. På kurset skal du, udover din almindelige oppakning, medbringe noget festligt tøj du kan have på til Banketten. Vær opmærksom på at den foregår i et uopvarmet rum!

Herudover SKAL der medbringes: gode vandresko, rygsæk til hejk, badetøj, håndklæde, uniform og pandelampe.

Se desuden en typisk pakkeliste på plan.lyx.dk/2019/pakkeliste.

PATRULJER

Når du ankommer bliver du inddelt i en patrulje sammen med seks andre. Sammen med patruljen skal du bo, lave mad og på aktiviteter i løbet af kurset. Patruljen får uddelt ens patruljetørklæder så I kan kende hinanden.

PENGE

I starten af kurset sælger vi halsedisser, mugs og solbriller og hvis der er flere tilbage, sælger vi også i slutningen af kurset. Derfor kan det være en god idé at medbringe penge, hvis du ikke har bestilt merchandise på forhånd. Vi tager også mobilepay. Der kan ikke ellers bruges penge i løbet af kurset.

POST

Det er muligt at sende post til centret på adressen:

Egemose Centret

‘Kursistens navn’

Egemosevej 9,

Ganløse 3660 Stenløse

Det er desværre ikke muligt at sende breve fra kurset.

REGLER

Vi gør opmærksom på at det selvfølgelig ikke er tilladt for kursister at drikke alkohol under kurset. Ligeledes tillader vi heller ikke energidrik. Slik må kun spises på lejrpladsen uden for aktivitetesperioderne. Forældre, venner eller tropsledere har ikke adgang til kurset.
Særligt om rygning: Vi er ingen fra Team Lyx som ryger, og opfordrer til at der ikke ryges på vores kursus. Hvis nogen ikke kan undvære det, gør vi opmærksom på at rygning kun foregår på anviste steder og tidspunkter og med skriftlig tilladelse fra forældre/værge. 

TRANSPORT TIL OG FRA KURSET

Kurset starter på Onkel Dannys Plads, tæt ved Københavns Hovedbanegård.
Det starter søndag d. 13. oktober, kl. 14:00. Vi har check in fra kl. 13:00, så kom i god tid, så vi kan nå det hele inden kl. 14:00. 

Du finder os ved at gå til den lilla markør på kortet – det er indgangen til Onkel Dannys Plads via Halmtorvet. På kortet ser du også de nærmeste udgange fra Københavns Hovedbanegård. Husk at du selv skal kunne bære alt dit udstyr frem til mødestedet.

Vi anbefaler at du ankommer med tog/bus eller arrangerer transport med andre fra dit nærområde. Vi har oprettet en Facebook-gruppe, hvor der blandt andet kan koordineres samkørsel. Den hedder “LYX overlevelsesgruppe”. Kontakt KSL, hvis dit tog/bus ankommer efter 13.30.

Transport – afgang lørdag.

Kurset slutter kl. 13.30, lørdag d. 19. oktober, på Egemose Centrets øvre (første) parkeringsplads, når man kører til Egemosevej 9, 3660 Stenløse.

Jeres forældre (eller dem, der henter jer), bedes vente ved P-pladsen indtil I kommer til dem. Skal du med toget, kan du forvente at blive kørt til Kildedal station så du er fremme senest kl. 14.45. Vi opfordrer jer til samkørsel, og til at hjælpe med at sætte andre kursister af på stationen.Under vejledere vil jeg gerne indsætte denne redigerede tekst istedet:”I patruljen får I tilknyttet to vejledere, der står til rådighed for sparring under hele kurset. En gang om dagen vil der desuden blive afholdt refleksion over dagens oplevelser i patruljen, her bliver I vejledt i det gode patruljesamarbejde.
Du vil herudover, i løbet af de sidste ti dage op mod kurset, modtage et opkald fra en af dine kommende vejledere. Dette er for at i sammen kan forventningsafstemme og at vejlederen får et mere detaljeret udgangspunkt i dig, som kursist, inden det hele går løs. Det vil blot være en kort samtale og der er intet at forberede!

VEJLEDERE

I patruljen får I tilknyttet to vejledere, der står til rådighed under hele kurset. Flere gange dagligt vil der blive afholdt refleksion, hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde. Du vil desuden, i løbet af de sidste ti dage op mod kurset, modtage et opkald fra en af dine kommende vejledere. Dette er for at i sammen kan forventningsafstemme og at vejlederen får et mere detaljeret udgangspunkt i dig, som kursist, inden det hele går løs. Det vil blot være en kort samtale og der er intet at forberede! 

VÆRDIGENSTANDE

Har du værdigenstande såsom iPads, penge og togbilletter med, kan vi opbevare dem for dig på kurset. Tilbagelevering sker inden afgang fra centret.

Du må gerne have et kamera med, hvis du gerne selv vil tage billeder, og ellers tager vi også rigtig mange billeder under kurset.