Deltagerbrev


Kære PLan-kursist

Det er os en stor fornøjelse at kunne meddele dig, at du har fået plads på Danske Detektivers Specialakademi, sammen med 59 andre heldige kartofler. Du og dine med-detektivaspiranter bliver du introduceret til nogle forskellige værktøjer så I kan blive dygtige detektiver, og hjælpe til hvis de skulle blive nødvendigt.

Der er en speciel detektiv-vejleder der har udvalgt dig og 5 andre til at være under sine vinger i hele kursusperioden. Vi håber, at du har næse for selv det mindste spor, har sans for både store og små sammenhænge og at du kan forklæde dig, så du passer ind i enhver sammenhæng. Forberedelserne er i fuld gang på Danske Detektivers Specialakademi, og vi glæder os til at se dig til en spændende rejse ind i den mystiske detektivverden. I dette brev finder du nogle generelle informationer om kurset og svar på de spørgsmål du måske har op til kurset.

En hel uge skal du hygge hver aften i teltet med din patrulje.

En hel uge skal du hygge hver aften i teltet med din patrulje.

Transport – ankomst og afgang

Kurset starter på Farum station søndag d. 16. oktober kl. 14.00, men vi står klar til at tage imod dig allerede fra kl 13:30. Du skal sørge for at have spist hjemmefra da vi serverer ikke frokost om søndagen. Vi anbefaler at du ankommer du med tog. Og hvis du kommer fra Fyn og Jylland anbefaler vi at du tager IC 128 og derefter B-toget med ankomst kl. 13.45.

Ankommer du i bil, er mødestedet også Farum st., og vi foreslår, at I aftaler samkørsel med nogle af de andre kursister fra samme område som dig, både ud og hjem – du har fået deltagerlisten på mail og med brev.

Vi slutter kurset på Egemosen lørdag d. 22. oktober kl. 13:00. De spejdere der bliver hentet i bil kan samles op ved indgangen til spejdercentret på Egemosevej, mens de spejdere der skal med offentlig transport vil blive fulgt til Farum st. i bus 334, med ankomst ca. kl. 13.40. Vi ser gerne at forældre der henter deres spejdere giver et lift til en spejderkammerat til en togstation. Tager du alene med toget ud eller hjem, vil vi meget gerne have besked herom senest den 13. oktober på ksl@plan.lyx.dk.

Find lyx-banneret på togstationen.

Find lyx-banneret på togstationen.

De første timer på kurset

Når du ankommer på Farum st. skal du tjekke ind hos kursuslederne. På den måde har vi styr på, hvem der er ankommet, og om der mangler nogen. På stationen vil der også være nogle forskellige lege og aktiviteter, hvor du kan møde de andre kursister og din vejleder. Når alle deltagere er tjekket ind, bliver I delt i patruljer, og kurset starter. Sammen med resten patruljen og din vejleder går I til spejdercentret Egemosen, der ligger ca. 8 km fra stationen. Du skal være opmærksom på, at hvis I er flere deltagere fra din gruppe så kommer I ikke i patrulje med hinanden – det mener vi giver det bedste kursus for alle.

Allergi og sygdomme

Det er meget vigtigt for os at vide, hvis du har nogle allergier, kostforbehold, sygdomme eller tager medicin for noget. Derfor vil vi gerne have, at du sender en mail til ksl@puf.lyx.dk, hvis det er relevant for dig, også selv om du har skrevet det i tilmeldingen til kurset. Vi tilbyder gerne at opbevare medicin for dig, samt at huske dig på at tage den. Det er også helt fint hvis du selv har styr på din medicin, men vi vil stadig gerne vide hvis du skal tage medicin – dette inkluderer hovedpinepiller. Vi udleverer ikke hovedpinepiller til kursister uden at have talt med forældrene inden.

T-shirt og halsedisse

Vi har lavet en megafed Lyx-halsedisse, Lyx-mug og Lyx-t-shirt med logo på ryggen og tematryk på fronten. Du kan købe den på shop.lyx.dk. Her finder du priser og billeder af de seje t-shirts og halsedisser. Bestil senest torsdag d. 30. September, så udleverer vi det i starten af kurset.

Afbud

Hvis du ikke kan komme med på kurset alligevel skal du melde afbud til kursus@korpskontoret.dk så hurtigt som muligt, så en anden kan få din plads. Hvis du vil melde afbud på kursets startdag, skal du ringe til kursuslederne.

Mere information

Mere generelle spørgsmål omkring kurset har vi forsøgt at svare på i vores ABC som du kan finde på plan.lyx.dk. Vi vil løbende opdatere ABC’en på hjemmesiden, når vi får stillet spørgsmål. Har du spørgsmål ud over disse, kan du altid kontakte kursuslederne Fnug og Simon på ksl@plan.lyx.dk eller på telefon 41 29 29 40 (Simon) og 81 61 01 20 (Fnug).

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!

 

De bedste spejderhilsner

Detektiverne, Team Lyx og kursuslederne

Fnug og Simon