Lyx ABC


PLan Lyx ABC

Dette er en oversigt fra A til Å med de typiske spørgsmål om PLan Lyx. Finder du ikke dine svar her, er du velkommen til at kontakte os på ksl@plan.lyx.dk.

 

Billeder

Vi tager rigtig mange billeder under kurset. Spejderne må gerne selv medbringe et kamera, se dog Mobil.

 

Hejk

Alle patruljer skal på hejk i løbet af kurset, så vi anbefaler at pakke grej der nemt kan transporteres samt en vandrerygsæk.

 

Kursusfoto

Der vil under kurset blive taget et billede af alle kursister samlet. Det vil være at finde på hjemmesiden efter kurset.

 

Medicin

Vi vil meget gerne vide, hvis du tager medicin og vil også gerne hjælpe med at huske dig på at tage medicinen. Er der behov for det, opbevarer vi gerne medicinen.

 

Mobiltelefon

Spejderne må under kurset ikke have mobiltelefoner på sig. Hvis du har en mobil med dig, f.eks i forbindelse med rejsen, har vi mulighed for at opbevare den sikkert under hele kurset. Vi opfordrer til at tage kamera med i stedet.

 

Overnatning

Al overnatning kommer til at foregå udenfor i telt, så derfor er liggeunderlag og en varm sovepose vigtigt.

 

Patruljer

Spejderne inddeles i patruljer á seks personer ved ankomst. Sammen med denne gruppe tropsspejdere skal du bo, lave mad og på aktiviteter i løbet af kurset. Patruljen får uddelt ens patruljetørklæder så I kan kende hinanden.

 

Post

Det er muligt at sende post til centret på adressen:

Egemose Centret

‘Spejderens navn’

Egemosevej 9,

Ganløse 3660 Stenløse

Det er desværre ikke muligt at sende breve fra kurset.

 

Pakkeliste

Vi anbefaler at du selv pakker din rygsæk, så der ikke opstår tvivl om, hvad du egentlig har pakket, og hvor det er. Det kan være meget koldt i efterårsferien, så tag gerne ekstra varmt tøj med. På kurset skal du, udover din almindelige oppakning, medbringe et sæt særligt festligt tøj. Det skal gerne være noget du kan holde varmen i udendørs.

Husk også uniform, sangbog og pandelampe.

Se desuden en typisk pakkeliste på plan.lyx.dk/2016/pakkeliste.

 

Regler

Vi er er pålagt at gøre opmærksom på at det selvfølgelig ikke er tilladt for kursister at ryge eller drikke alkohol og energidrik under kurset. Slik må kun spises på lejrpladsen. Forældre, venner eller tropsledere har ikke adgang til kurset.

 

Vejledere

I patrulje får I tilknyttet en vejleder, der står til rådighed under hele kurset. Flere gange dagligt vil der blive afholdt refleksion, hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde.

 

Værdigenstande

Værdigenstande såsom iPods eller lignende skal ikke bruges og bør ikke medbringes på kurset. Har du det alligevel med, kan vi opbevare det sikkert under hele kurset. Togbilletter og andet passer vi også gerne på. Tilbagelevering sker inden afgang fra centret. Der kan ikke købes noget på kurset, så det er ikke nødvendigt at medbringe kontanter.

Du må gerne have et kamera med, hvis du gerne selv vil tage billeder, og ellers tager vi også rigtig mange billeder under kurset.